Kortingen voor Roha leden

De ROHA sluit met bedrijven en organisaties die een kwalitatief goed product en/of dienst leveren overeenkomsten af waarbij ROHA-leden tegen een gereduceerd tarief deze producten/diensten kunnen afnemen.

Onderstaand treffen jullie bedrijven aan waar je als ROHA-lid een overeenkomst kan afsluiten.

Inkoop XL

Hét inkoopcollectief voor de eerstelijnszorg

Meer kwaliteit – Lagere kosten – Minder zorgen
Leden van de ROHA kunnen gebruik maken van inkooporganisatie Inkoop XL en hier tegen een aantrekkelijke korting inkopen. Om een kijkje te nemen in de bestelomgeving, is registratie noodzakelijk, maar deze registratie brengt geen verplichtingen of kosten met zich mee.

Doelstelling van Inkoop XL is een “elektronische winkelstraat” voor eerstelijns zorgprofessionals die niet beschikken over een eigen inkoopafdeling. Door gezamenlijk in te kopen, kan geprofiteerd worden van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden. Inkoop XL faciliteert haar deelnemers, maar is zelf geen leverancier.

Meer informatie

HuisartsenHulp


HuisartsenHulp heeft al 13 jaar ervaring in de bemiddeling van personeel zoals waarnemend huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes bij huisartspraktijken in Amsterdam. In samenwerking met de ROHA kan HuisartsenHulp u bijstaan bij de tijdelijke vervanging, maar ook de werving en selectie van POH-S voor uw praktijk. HuisartsenHulp maakt daarbij gebruik van een groot netwerk van gediplomeerde POH-S, maar ook van basisartsen en co-assistenten. U kunt ook een basisarts inzetten als POH-S. Door de combinatie van zowel gediplomeerde POH-S als basisartsen kunnen wij vrijwel altijd geschikte en passende kandidaten vinden voor uw praktijk. De praktijkondersteuners en basisartsen zullen wij specifiek toetsen wat betreft hun ervaring met Caresharing alvorens wij ze inzetten bij ROHA praktijken en indien deze ervaring niet aanwezig of onvoldoende is, zullen wij deze extra opleiden. Naast het goed voorbereiden van onze kandidaten bieden wij ROHA leden ook een extra gunstig tarief voor zowel gediplomeerde POH-S als basisartsen.

*Dit tarief is excl. 21% btw en reiskosten.
Aanbod
ROHA tarief
Meer informatie
Doktersassistenten
Uurtarief: vanaf 22,50 euro* (normaal 25,-)
pdf
Basisartsen
Uurtarief: 27,- euro* (normaal 30-)
pdf
Gediplomeerd POH-S
Uurtarief: 30,- tot 35,- euro* (normaal 32,50 tot 37,50)
pdf
Naar boven

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?

⇧ Inklappen