POH

 

POH

De Praktijkondersteuner Huisartsen (POH) is één van de belangrijkste succesfactoren van de ketenzorg. De POH-er houdt de chronische patiënt in beeld en spreekt periodiek met de patiënt over zijn of haar gezondheid. Samen met de patiënt gaat de POH-er na welke mogelijkheden er zijn om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

ROHA ondersteunt POH-ers bij hun beroepsuitoefening. Wij doen dit door:

  • de organisatie van POH-dagen
  • bezoeken aan de praktijk
  • beschikbaarheid van de coördinerende praktijkondersteuner van ROHA voor vragen en advies. De coördinerend praktijkondersteuner is telefonisch en per email bereikbaar.
  • de organisatie van intervisiebijeenkomsten en scholingen door en voor POH-ers.

Intervisie

Het doel van intervisie is uitwisseling van ervaring en expertise. Door die uitwisseling maak je kennis met de manier waarop je collega´s werken en situaties aanpakken. Het kan een goede manier zijn om van elkaar te leren. Tijdens de intervisiebijeenkomsten kunnen POH-ers elkaar inspireren om de kwaliteit en effectiviteit van het werk te verbeteren.

Intervisie is een doorlopend proces. De intervisie wordt begeleid door een deskundige. We werken steeds met een serie van 5 bijeenkomsten. De duur van een intervisiebijeenkomst is 2 uur.

Meedoen aan intervisie?

Neem contact op met Karin ter Borg.

Naar boven

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?

⇧ Inklappen