Zorgverlener

Welkom bij ROHA!

ROHA is de grootste zorggroep van Amsterdamse huisartsen. Binnen ROHA werken 200 huisartsen uit de regio Amsterdam samen. Ze leveren de zorg aan circa 360.000 patiënten. ROHA staat voor: Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam. ROHA is opgericht in 2007.

Wat doet ROHA?

ROHA maakt in het kader van de ketenzorg afspraken met zorgverzekeraars om de zorg rondom chronische patiënten te organiseren. ROHA doet dit voor drie chronische zorgprogramma´s:

  • Diabetes (DM)
  • COPD en Astma
  • Cardiovascular risicomanagement (CVRM)

ROHA begeleidt huisartspraktijken bij het organiseren en bewaken van de kwaliteit van de ketenzorg.

Wij doen dit onder meer met een expertgroep die de kwaliteit van de ketenzorg bewaakt en nieuwe inzichten en ontwikkelingen vertaalt naar de praktijk.  Daarnaast waarborgt ROHA de stedelijke afstemming met de participatie van een ROHA huisarts in alle stedelijke werkgroepen van de huisartsenkring amsterdam (HKA).

ROHA is ook vertegenwoordigd in het bestuur van het Transmuraal Platform . Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van stedelijke samenwerkingafspraken met de tweede lijn.

Medisch inhoudelijke transmurale samenwerkingsafspraken stellen we zoveel mogelijk stedelijk vast.

Lid worden van de Coöperatie ROHA

Bent u huisarts in de regio Amsterdam en wilt u zich aansluiten bij de coöperatie ROHA? Dat kan! Neem contact op met de ROHA: 020 – 344 57 17.

Meedoen met één of meerdere ketenzorgprogramma’s?

Wat krijgt u bij deelname aan ketenzorgprogramma’s van de ROHA?

Aanmeldingsformulier lidmaatschap

Naar boven

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?

⇧ Inklappen