Twee extra online meetings ‘Even bijpraten’ voor POH-S

Als ROHA zijn we benieuwd te horen hoe het met je gaat in deze corona tijd. Vorige week organiseerden we twee online meetings met POH-S waarin we konden horen hoe het met iedereen gaat en deelden we ervaringen. De deelnemers waren enthousiast en vonden deze manier van ontmoeten zeker voor herhaling vatbaar. Daarom hebben we nog twee nieuwe data gepland.

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde komen zijn:

  1. Hoe gaat het met je?
  2. Wat betekent deze tijd voor jou zelf, voor de samenwerking met jouw collega’s in de praktijk en voor het contact met de patiënt?
  3. Waar ben je tevreden over, wat is nog lastig, wat heb je nodig?
  4. Welke ervaringen zou je met ons willen delen?
  5. Op welke manier heb jij nu contact met de patiënt? Telefonisch, beeldbellen, of een andere manier en wat zijn je ervaringen daarmee?
  6. Hoe pak je de chronische zorg weer op?

Data
Woensdag 13 mei van 11.30-12.30
Maandag 18 mei van 12.30-13.30

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via de ROHA website bij de pagina ‘Scholingen’ https://www.rohamsterdam.nl/. We hanteren een maximum van 12 deelnemers per gesprek voor iedereen kan zijn. Na jouw aanmelding ontvang je kort voor de bijeenkomst een digitale uitnodiging. Mocht blijken dat er meer behoefte bestaat, dan zorgen we voor meer data.

Applicatie Zoom

Voor deze bijeenkomst maken wij gebruik van de applicatie Zoom. Je kunt deze op je laptop, tablet of smartphone gebruiken. Zorg er wel voor dat je over een webcam en microfoon beschikt. Om de bijeenkomst soepel te laten verlopen, is het verstandig om de link in de digitale uitnodiging 15 minuten tevoren te openen en het aanmeldproces te voltooien zodat we op tijd kunnen starten.
Dit advies geldt vooral voor mensen die Zoom nog niet eerder op het desbetreffende apparaat hebben gebruikt.

Wij kijken ernaar uit jullie weer te zien en te spreken. Ook horen we graag jullie vragen.

Delen: