OmniHIS – Opfristraining functionaliteiten portaal en Toekomstbestendige Huisartsenzorg

Goed nieuws! Naar aanleiding van de behoefte van praktijkmedewerkers aan een opfristraining in de functionaliteiten van het portaal en Toekomstbestendige Huisartsenzorg (doelstelling Zorg op Afstand), organiseert Pharmeon (Uw Zorg online) in samenwerking met de ROHA een HIS-specifieke webinar op donderdag 24 juni van 16.30 tot 17.30 uur.

Ter attentie! Komt de datum van deze webinar niet uit? Naast de specifieke webinars voor de ROHA biedt Pharmeon ook webinars aan op andere data. Via deze link kan je bekijken op welke data deze webinars worden gegeven.

Inhoud van het webinar:

  • Een korte knoppentraining (instructie van de functionaliteiten van het portaal gekoppeld aan het HIS);
  • Per functionaliteit (patiënten koppelen, webagenda inclusief beeldbellen, berichten, recepten en medisch dossier) is er ruimte voor het stellen van vragen en het delen van tips en ervaringen (denk aan: hoe om te gaan met kinderen, bijlagen eConsult opslaan in het HIS, etc.). Het is dus wenselijk dat jullie vooraf vragen verzamelen voor collega’s of de leverancier (Pharmeon);
  • Tips voor het promoten van het portaal onder patiënten;
  • Het delen van tips en ervaringen uit de praktijk.

Dit webinar is ook interessant voor de praktijken die in het kader van Toekomstbestendige Huisartsenzorg voor de doelstelling ‘Zorg op Afstand’ hebben gekozen.

De webinars worden opgenomen zodat deze terug te kijken zijn.

  • donderdag 24 juni 2021
    16:30 - 17:30
Gratis