ROHA

ROHA Netwerkdag over leefstijl

11 oktober 2023EYE Filmmuseum Amsterdam

Van voeding, beweging en slaap tot verbinding, ontspanning en middelen: leefstijl behelst een mix van factoren die samen bepalend zijn voor gezondheid. Als je als zorgprofessional werkt aan een gezondere leefstijl van je patiënten, richt je je misschien op één of twee pijlers van het Leefstijlroer. Vaak zit de sleutel tot succes echter in de balans van alle levensgebieden.

Tijdens de ROHA Netwerkdag ‘Oog voor morgen’ krijg je grip op leefstijl. Je ontdekt hoe je de kracht van andere professionals beter kunt benutten én wat je zelf kunt aanpakken.

Maak kennis met collega’s uit andere disciplines

Allerlei disciplines in de zorg en het sociaal domein houden zich bezig met het bevorderen van een gezonde leefstijl. Toch weten al die verschillende professionals elkaar niet altijd te vinden. Voor een goede samenwerking is het fijn als je elkaar kent. Met de ROHA Netwerkdag verlagen we de drempel door zowel POH’s (Ouderen, Somatiek en GGZ), diëtisten, GLI-aanbieders, praktijkmanagers, assistenten als huisartsen uit te nodigen. Maak kennis met elkaar, met de mensen van de ROHA en met partners uit de eerstelijn en het sociaal domein en breid je netwerk uit.

Bekijk het uitgebreide programma

Het programma in het kort

Op 11 oktober nemen we je mee op een reis langs de zes pijlers van het Leefstijlroer: voeding, beweging, slaap, middelen, ontspanning en zingeving. Inspirerende sprekers zoals Mia Wessels, Remko Kuipers en Dorenda van Dijken bieden een verfrissende kijk op leefstijl, elk vanuit een andere invalshoek. Kies uit meer dan tien workshops en krijg inzichten en tips over slaaptherapie, de invloed van de overgang op chronische ziekten, de hamster in je brein en nog veel meer!

Praktische informatie

De ROHA Netwerkdag ‘Oog voor morgen’ vindt plaats op 11 oktober 2023 in het EYE Filmmuseum en het A Lab in Amsterdam. De netwerkdag is exclusief voor ROHA-leden en ketenpartners die bij de ROHA zijn aangesloten.

Accreditatie: VV&N, NVVPO, ABC1, KABIZ en ADAP.

Bekijk alle praktische informatie

©2023 ROHA Netwerkdag Oog voor morgen | rohamsterdam.nl/netwerkdag