Kortingen

De ROHA sluit met bedrijven en organisaties die een kwalitatief goed product en/of dienst leveren overeenkomsten af. De ROHA-leden kunnen deze producten en/of diensten tegen een gereduceerd tarief afnemen.

Onderstaand treffen jullie bedrijven aan waar je als ROHA-lid een overeenkomst kan afsluiten.

ROHA kortingen

Inkoop XL

Hét inkoopcollectief voor de eerstelijnszorg

Meer kwaliteit – Lagere kosten – Minder zorgen

Leden van de ROHA kunnen gebruik maken van inkooporganisatie Inkoop XL en hier tegen een aantrekkelijke korting inkopen. Om een kijkje te nemen in de bestelomgeving, is registratie noodzakelijk, maar deze registratie brengt geen verplichtingen of kosten met zich mee.

Doelstelling van Inkoop XL is een “elektronische winkelstraat” voor eerstelijns zorgprofessionals die niet beschikken over een eigen inkoopafdeling. Door gezamenlijk in te kopen, kan geprofiteerd worden van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden. Inkoop XL faciliteert haar deelnemers, maar is zelf geen leverancier.

RegistrerenInloggen

Producten en diensten

Wist u dat u vaak dezelfde inkoopbehoefte heeft als andere eerstelijns praktijken?

  • Medische artikelen
  • Kantoor
  • Covid-19
  • Gebouw-gerelateerde zaken
  • ICT
  • Personeels-gerelateerde zaken
  • Mobiliteit

Hoe werkt het?

Deelname aan Inkoop XL is kosteloos en vrijblijvend

Indien u geïnteresseerd bent in één van de contracten, kunt u middels ons online platform bestellingen plaatsen bij de door Inkoop XL gecontracteerde leveranciers. U kunt zich hier registreren.

Deelname aan Inkoop XL is kosteloos en vrijblijvend. Het is aan ons om u de meest voordelige voorwaarden in de markt te bieden. Interesse in onze producten en diensten? Neem dan deel aan ons eerstelijns inkoopcollectief!

Contactinformatie

Telefoon: 070-330 66 79
E-mail: info@inkoopxl.nl

WaarneemAssistent

Vind alle informatie over WaarneemAssistent bij Werken bij.

Naar de pagina