Cécile Dekkers stelt zich voor

Welllicht bent u mijn naam al tegengekomen in de berichtgeving rondom Corona en graag stel ik mij nader aan u voor. Mijn naam is Cécile Dekkers en ik ben per 1 februari gestart als verwijs coördinator voor de poliklinieken van Amsterdam UMC. Binnen deze functie houd ik mij bezig met het optimalisatieproces rondom de verwijzingen en het bijbehorende relatiebeheer.

Ik heb een achtergrond in gezondheidsvoorlichting en ik kom van de afdeling Klinische Genetica waar ik als casemanager onder andere dagelijks verantwoordelijk was voor de triagering van verwijzingen. Ik vind het een hele leuke uitdaging om vanuit deze ervaring en met een nieuwe blik met het verwijsproces aan de slag te gaan.

Ik zoek graag de verbinding en sluit hiervoor ook aan bij regionale overlegstructuren. Zijn er vragen of is er input die u graag wilt delen, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoor graag van u!

Hartelijke groet,
Cécile Dekkers
Verwijs coördinator Amsterdam UMC
c.f.dekkers@amsterdamumc.nl

Delen: