Patiëntenmailing

Wil je in één keer een grote groep of alle patiënten mailen? Bijvoorbeeld om de ontvangers op de hoogte te brengen van wijzigingen in de praktijk, de griepprik of om de patiënten te wijzen op het portaal? Bevat dit bericht geen privacygevoelige informatie?

ROHA Digitale ondersteuning Laposta

Dan kun je op efficiënte manier een bericht versturen via Laposta, een programma waarin je in één keer een groot aantal emailadressen kunt plaatsen. Veel grote bedrijven en overheden gebruiken Laposta voor het versturen van nieuwsbrieven of algemene informatie. Het programma is vooral handig als je meer dan 50 patiënten wilt bereiken, wat in een mailprogramma als Outlook omslachtiger is. Werken met Laposta vergt computervaardigheden, maar is niet moeilijk. Hoe vaker je het gebruikt, des te makkelijker het wordt.

Meer informatie over Laposta hier te vinden. Het gebruik van Laposta is tot 2000 mailadressen gratis. Kom je boven dit aantal uit, dan zijn hier kosten aan verbonden.

#patientenmailing

Vragen, contact en hulp

Vanuit de ROHA kunnen wij jou helpen om de mailadressen in het programma te zetten, de mailing klaar te zetten en te versturen. Neem contact op via patientenmailing@rohamsterdam.nl.