cBoards

cBoards is een digitaal samenwerkingsplatform. Je kan in cBoards Boards openen bij patiënten. Boards hebben verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld: Ouderenzorg, CVRM zelfmanagement, Algemeen MDO, Diabetes zelfmanagement, Ziektelastmeter en meer.

Je kan andere zorgverleners en de patiënt uitnodigen in een board. Een deel van de medische gegevens van de patiënt zijn in een board te zien (degene die het board opent bepaald welke gegevens) voor de personen die je daarbij uitnodigt. Ook kunnen anderen in het board gegevens toevoegen, zoals metingen of uitslagen. Sinds kort kan je ook beeldbellen via cBoards.

Kijk hier voor meer informatie over cBoards: https://www.caresharing.com/cboards/


Tot in ieder geval het eind van 2020 betaald ROHA cBoards accounts

Op dit moment is ROHA bezig met een project waarin cBoards gebruik en ervaring daarmee bij ROHA praktijken wordt geëvalueerd. In oktober 2020 zal een beslissing genomen worden of cBoards als standaard samenwerkingsplatform door ROHA zal worden aangeboden aan ROHA praktijken.

Maak je nu nog geen gebruik van cBoards? Vraag dan hieronder een account aan.


cBoards premium account aanvragen

Stap 1: vul dit aanmeldformulier in.
Stap 2: stuur het ingevulde aanmeldformulier naar cboards@rohamsterdam.nl. Een medewerker van de ROHA vraagt de accounts voor je/jullie aan bij Caresharing. Van Caresharing ontvang je bericht als het account is geactiveerd.


Webinars

Caresharing organiseert webinars met uitleg over de werking van beeldbellen via cBoards. Deze kunnen een algemene introductie voor cBoards zijn, maar kunnen ook over specifieke onderdelen van cBoards gaan. Bijvoorbeeld over beeldbellen, of over een board waar je meer over wil weten.

Heb je interesse in een webinar? Kijk dan bij scholingen. Mochten er geen scholingen gepland staan mail dan naar naar cBoards@rohamsterdam.nl. Bij voldoende geïnteresseerden kan er een webinar worden ingepland.


Instructiefilmpjes beeldbellen

Instructiefilmpjes voor zorgverleners:

https://intercom.help/caresharing/nl/articles/4210689-instructievideo-s-met-schermopname-beeldbellen-voor-zorgprofessional

Instructiefilmpjes voor patiënt:

https://intercom.help/caresharing/nl/articles/4210718-instructievideo-s-met-schermopname-beeldbellen-voor-patient


Handleidingen

Zorgprofessional: https://intercom.help/caresharing/nl/articles/3955174-beeldbellen-in-cboards-voor-zorgprofessional

Patiënt: https://intercom.help/caresharing/nl/articles/3955352-beeldbellen-in-cboards-voor-patient 

Informele zorgverlener:  https://intercom.help/caresharing/nl/articles/3955321-beeldbellen-in-cboards-voor-informele-zorgverlener

Naar boven

Login

Registreren| Wachtwoord vergeten?

⇧ Inklappen