Start opleiding Praktijkmanagement Huisartsenzorg

De belangstelling voor de eerste incompany opleiding Praktijkmanagement was enorm en daarom organiseren wij deze opleiding nog een keer. Wil jij ook meedoen? Geef je op, wellicht kunnen we nog een tweede groep organiseren eind dit jaar of begin 2021.

De opleiding bestaat uit 12 modules verdeeld over zeven lesdagen. Optioneel is module 13: Farmacie. Voor deelname geldt slechts één voorwaarde: werkzaam zijn in de huisartsenzorg. Dat mag ook in de vorm van een stageplek zijn, zolang degene de opdrachten in de huisartsenpraktijk kan uitvoeren.

Doelgroep
Je bent bij voorkeur werkzaam in een huisartsenpraktijk en vervult een functiegerichte werkplek.

Certificaat en accreditatiepunten
Na het afronden van de opleiding ontvang je van ons een certificaat als bewijs van deelname. De opleiding is geaccrediteerd voor 33 punten voor doktersassistenten, 12 voor praktijkondersteuners en 47 punten voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Structuur opleiding
De twaalf modules worden gegeven op zeven lesdagen. De lesmethode is interactief en varieert met theorie, training en praktijkverwerking. Aan het einde van de opleiding wordt er op basis van de theorie en een casus uit de praktijk een presentatie gemaakt en gegeven. De docenten zijn huisartsen, praktijkmanagers, financieel specialisten en docenten van de huisartsopleiding in Maastricht. Zij komen allen uit het praktijkveld van de huisartsenzorg.

Persoonlijke begeleiding
Gedurende de opleiding is er persoonlijke begeleiding door een ervaren praktijkmanager die tevens bij iedere lesdag aanwezig is.

Prijs
€ 2.699,00 voor 12 modules op zeven lesdagen. Optioneel is module 13 Farmacie: € 350,00.
Bij deelname van 15 personen wordt dit bedrag lager.
Deze prijzen zijn inclusief locatiekosten en lesmaterialen en zijn vrij van btw. De opleiding vindt plaats in Amsterdam.

Denk je er over om ook de opleiding te gaan doen of wil je er graag meer over weten, neem dan contact op met Karin ter Borg kterborg@rohamsterdam.nl

Delen: