Aanmelden Casuïstiekavond astma/COPD

Woensdag 29 november 2023

Aanmelden

Lever je astma/COPD-zorg en heb je vragen over spirometrie? Op 29 november 2023 is er weer een interactieve casuïstiekavond astma/COPD. Elke ROHA-praktijk die deelneemt aan het zorgprogramma Astma/COPD en spirometrie uitbesteedt moet twee van deze scholingen in drie jaar volgen.

Tijdens deze interactieve avond deel je vragen en ervaringen met collega’s. Aan de hand van door de deelnemers ingebrachte casuïstiek bespreken we de ins en outs van astma/COPD-zorg. Aan bod komen de interpretatie van spirometrie-uitslagen en transmurale afspraken. Longarts Marlise de Roos en kaderarts longziekten Barbara van Maanen-Thiel begeleiden de avond.

We raden huisartsen en praktijkondersteuners aan deze scholing als duo te volgen. Uiteraard zijn ook praktijken die zelf spirometrie uitvoeren en tegen vragen en onduidelijkheden aanlopen van harte welkom.

Breng jouw casuïstiek in

Om deel te kunnen nemen aan de casuïstiekavond vragen we je om zelf een geanonimiseerde casuïstiek in te sturen. Vul daarvoor deze Powerpoint in en mail deze naar Evelien Maarsen (emaarsen@rohamsterdam.nl). Je kunt tot 15 november je casuïstiek indienen.

Praktische informatie

Datum: 29 november 2023
Tijd: Inloop vanaf 17.30 uur. De casuïstiekbespreking is van 18.00 tot 20.00 uur.
Locatie: ROHA 3e etage, Hoogte Kadijk 143C, 1018 BH Amsterdam
Accreditatie: wordt aangevraagd

Heb je vragen?

Aanmeldformulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)