Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers!

Als praktijkhouder zetten jij en jouw team zich iedere dag weer in om toekomstgerichte zorg te verlenen. De vraag naar persoonsgerichte zorg neemt toe terwijl het aanbod van zorgmedewerkers sterk afneemt.

Met een uitbreiding van de juiste mensen hoop jij een volgende bedrijfsstap te zetten, maar vind de perfecte kandidaten maar eens. Hoe fijn zou het zijn als die voor het oprapen zouden liggen? Met de huidige schaarste op de arbeidsmarkt is het voor werkgevers steeds lastiger om voldoende geschikte medewerkers te vinden. En het kost je vaak meer tijd dan je denkt!

Aantrekkelijke werkgevers
Die (potentiële) nieuwe medewerkers en leerlingen zien in onze aangesloten ROHA-praktijken aantrekkelijke werkgevers. Eigen verantwoordelijkheid, werken in kleine zorgteams, ruimte voor opleiding en doorgroeimogelijkheden, een goede balans tussen werk en privé en aandacht voor werkdruk en gezondheid zijn voor deze doelgroep belangrijke ambities. Het is dé basis voor hen om met (méér) plezier hun werk uit te voeren!

Vacature plaatsen
Om sollicitanten te kunnen overtuigen voor jou te komen werken, moet je natuurlijk allereerst zorgen dat ze jouw bedrijf kennen en weten dat je een vacature hebt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe medewerker? Bied je volgend jaar een BBL-plek aan voor de nieuwe generatie zorgmedewerkers? Maak dan zeker gebruik van het ROHA-netwerk. Mail jouw vacaturetekst naar communicatie@rohamsterdam.nl. We plaatsen jouw oproep in de ROHA-vacaturebank en vergroten daarmee jouw zichtbaarheid. Op deze pagina vind je alle reguliere vacatures bij de huisartsenpraktijken en bij het ROHA-team.

Voordelen

  • Snel en eenvoudig vacatures plaatsen
  • Jouw vacature verschijnt na plaatsing direct op de website van de ROHA
  • De vacature is 30 dagen zichtbaar op onze vacaturebank
  • Wij voegen de link naar jouw website toe
  • Gratis bedrijfspresentatie met logo
  • Gratis doorplaatsing naar de LinkedIn bedrijvenpagina van de ROHA