Webinars over OPEN voor gebruikers van Promedico, Omnihis en Microhis

Deze week is de OPEN nieuwsbrief nr. 7 verstuurd naar alle huisartsen. In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan het declaratieproces en voorwaarden en aan de webinars die per HIS georganiseerd worden.

Nu vrijwel alle huisartsen ‘OPEN’ zijn voor dossierinzage door hun patiënten en velen de e-learning hebben gevolgd, willen wij ingaan op jullie ervaringen en vragen die er nog zijn.
Verder willen we ‘tips en trucs’ bespreken over hoe je patiënten kunt stimuleren de dossierinzage en andere functies van het portaal te gebruiken.

En hoe pak je dit nu aan zodat het patiënten portaal echt voor je gaat werken? Ook tijdens de corona periode? Wij vragen jullie om goede tips en ideeën te delen. Iedereen uit de praktijk is welkom. De webinar is dus toegankelijk voor praktijkassistentes, praktijkmanagers, POH’s en huisartsen.

Geef je op voor de volgende online bijeenkomsten van 16.00- 17.00 uur:

  • Promedico: dinsdag 24 november
  • Omnihis: dinsdag 1 december
  • Microhis: dinsdag 8 december

Meld je hier aan: https://roha.formstack.com/forms/aanmelding_webinar

Graag deze uitnodiging en link verspreiden binnen de huisartsenpraktijk

Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen.

Je ontvangt een dag voor aanvang (op het opgegeven mailadres in het aanmeldformulier) een bericht met een link. Zijn er teveel deelnemers, dan ontvang je ook bericht een dag voor aanvang.

Accreditatie voor de webinar is aangevraagd.

PS Voor het HIS van Tetrahis, Medicom en CGM worden webinars in 2021 georganiseerd.