Vernieuwde pagina Digitale ondersteuning op website ROHA

Alle informatie over digitale ondersteuning door de ROHA is nu gebundeld onder één dak. Neem een kijkje op de pagina Digitale ondersteuning op deze website. Praktische informatie, tips, ervaringen en online instructies over o.a. het portaal, beeldbellen en veilig mailen. Daarnaast kun je hier informatie vinden over alle projecten, zoals HIS/KIS, LSP, cBoards. Ook informatie over het team en alle actualiteiten zijn te vinden op dit vernieuwde onderdeel.

Ervaringen met digitaal via het portaal
De ontwikkelingen vliegen je om de oren! Het wordt steeds makkelijker om ook digitaal zaken te regelen, informatie uit te wisselen en diverse consultmogelijkheden voor de patiënt aan te bieden. Ben jij benieuwd naar de ervaringen met het portaal? Lees hier waarom huisartsenpraktijk Holtrop en Westermann enthousiast is over het gebruik en de alsmaar stijgende aanmeldingen.

Aanbod en scholingen
Check voor het ROHA-aanbod en scholingen regelmatig de website. Hierbij alvast een voorproefje.

  • Wij organiseren samen met Pharmeon twee webinars op 24 juni (Omnihis, meld je nu aan) en op 29 juni (Microhis, meld je nu aan). Deelnemers ontvangen diverse instructies over het portaal, kunnen vragen stellen en ervaringen uitwisselen.
  • De praktijken worden in de komende maanden benaderd voor hulp met het patiëntportaal. Praktijken kunnen van dit aanbod gebruik maken door middel van een ‘Voucher voor acht uur ondersteuning’. Wij benaderen eerst de praktijken die aangaven recent te zijn gestart met het portaal en om ondersteuning vragen.
  • Heb je geen ICT-adviesgesprek gehad maar wil je wel ondersteuning bij (de implementatie van) het portaal? Mail dan naar cborsch@rohamsterdam.nl.
  • In het najaar organiseren wij webinars over cBoards, waarin we aandacht besteden aan medicatiebeoordeling, thuismetingen en de wijze waarop je cBoards kunt gebruiken in het zelfmanagement en het ontvangen van metingen van de patiënt.