Vacature Coördinerend Ondersteuner Huisartsen in de wijk

Doelmatige en samenhangende zorg dichtbij huis, dat is waar ROHA samen met de huisarts(voorziening) naar streeft. Beschik jij over HBO denk- en werkniveau? Heb je kennis van en aantoonbare werkervaring met projectmatig werken/projectmanagement in de eerstelijns gezondheidszorg? Dan ben jij misschien degene die onze huisartsen in dit project kan ondersteunen.

De ROHA is per direct op zoek naar een Coördinerend Ondersteuner voor 4 – 16 uur per week met ruimte voor uitbreiding. Duur is voorlopig tot en met 31 december 2018 met zicht op verlenging. Flexibele inzetbaar is vereist. De werkzaamheden vinden veelal plaats op locatie en een groot deel van de overleggen vinden aan het einde van de dag/begin van de avond plaats. (plm. 17.00-20.00 uur). In overleg is het mogelijk om deze werkzaamheden als zzp-opdracht uit te voeren.

We zijn op zoek naar een functionaris die voldoen aan de volgende profielschets:

  • Je beschikt over HBO denk- en werkniveau en hebt kennis van en aantoonbare werkervaring met projectmatig werken/projectmanagement in de eerstelijns gezondheidszorg.
  • Je bent in staat de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen en te anticiperen op deze behoeften. Het is voor jou geen probleem om complexe vraagstukken om te zetten in bruikbare adviezen.
  • Servicebereidheid en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekende begrippen. Je bent resultaatgericht en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Jouw hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je zonder problemen alle voorkomende werkzaamheden kunt en wilt oppakken.
  • Je stelt je flexibel op ten aanzien van zowel de werkzaamheden als de werktijden. Het werken buiten de normale kantoortijden is daarom voor jou geen probleem.

De volledige vacaturetekst tref je onderstaand aan.

Vacature coördinerend ondersteuner Huisartsen in de Wijk