Terugblik samenwerking ROHA en Inkoop XL

Eind 2018 is de samenwerking tussen de ROHA en Inkoop XL gestart. Inmiddels maken meer dan 50 praktijken gebruik van de voordelen die deze inkoopsamenwerking biedt.

Meest gebruikte inkoopkorting
De meeste praktijken maken inmiddels via Inkoop XL gebruik van de kortingen op medische verbruiksartikelen (30%), apparatuur (17%), onderhoud (15%) en altijd gratis verzending. Zo profiteren zij direct van gunstige inkoopvoorwaarden en besparen ze veel geld en tijd. Praktijken die nog geen gebruik maken van de voordelen van het  inkoopcollectief, kunnen zich nog altijd registreren via www.inkoopxl.nl .

Plannen 2020
Inkoop XL ontving veel reacties over de plotselinge grote prijsstijging van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandverzekering. Praktijken vroegen of Inkoop XL hier iets in kan betekenen. Zij verwacht dat ze eind februari meer kan zeggen over de mogelijkheden. Ben jij het ook niet eens met deze prijsstijging? Meld je dan aan voor het inkooptraject, dan houdt Inkoop XL je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Andere trajecten die voor 2020 op de planning staan zijn:

  • Laadpalen;
  • ICT-diensten;
  • Leasen/aanschaf van auto’s;
  • Schoonmaak.

Gratis inkoopscan*
Leveranciers vergelijken op basis van prijs, service en kwaliteit kost veel tijd. Daarom is sinds kort de inkoopscan geïntroduceerd. Meerdere praktijken hebben gebruik gemaakt van de gratis inkoopscan*, waardoor besparingen van 20% tot 25% zijn gerealiseerd!

Jouw inbreng is gevraagd
Besparen doen we met elkaar. Heb je bepaalde zaken waar je in jouw praktijk op zou willen besparen? Meld dit dan via de ROHA of mail naar info@inkoopxl.nl of bel 070 381 9724.

Let op: om gebruik te maken van een korting moet je deze eerst activeren als je bent ingelogd. Alleen aanmelden bij Inkoop XL is niet voldoende.

*De gratis inkoopscan is nog verkrijgbaar tot 15 maart. Klik hier om de gratis inkoopscan aan te vragen.