Succesvol waarnemen met gratis app

Sinds de lancering begin juli van de gratis WaarneemHulp app hebben al meer dan 3100 huisartsen zich geregistreerd en zijn er meer dan 5200 opdrachten geplaatst. Met deze app kunnen huisartsen snel, gemakkelijk en veilig waarnemingen uitwisselen met collega-huisartsen. Het gebruik is en blijft gratis voor zowel praktijkhouder als waarnemer en persoonsgegevens worden niet gedeeld met externen.

In ruim een jaar tijd is aan de ontwikkeling van de WaarneemHulp app gewerkt. De app is een alternatief voor de vele verschillende en onoverzichtelijke waarneemgroepen en websites, het gebrek aan privacy in de WhatsApp-groepen en het ontbreken van goede alternatieven.

Hoe kom ik aan een uitnodigingscode?
Registratie is alleen mogelijk met een uitnodigingscode van een collega. Heb je geen code, maar wil je je wel graag registreren, vraag dan eerst een collega die de app al heeft geregistreerd. Op deze manier blijft de app alleen voor huisartsen toegankelijk. Dit komt de veiligheid ten goede en beschermt de persoonsgegevens van alle gebruikers. Als je geen collega kent die de app heeft, dan kan je een mail sturen naar info@waarneemhulp.lnl met vermelding van je BIG-nummer, 06-nummer en de regio waarin je werkzaam bent.

Deze app is oorspronkelijk alleen gemaakt voor huisartsen. Praktijkmanagers kunnen niet op de reguliere manier registreren, omdat een BIG-nummer een vereiste is hiervoor.
We kunnen op verzoek een gratis account maken voor praktijkmanagers maar hiervoor hebben we de volgende gegevens nodig zodat we de gebruiker kunnen verifiëren en de privacy van de andere gebruikers kunnen beschermen.

Praktijkmanagers kunnen een gratis account krijgen als ze de onderstaande gegevens (met toestemming van hun huisarts) mailen naar info@waarneemhulp.nl

Naam van praktijkmanagers :

Naam van praktijk(en) waar u voor werkt :

Naam van huisarts(en) waar u voor werkt :

Email:

Mobiel nummer:

Klik voor veel gestelde vragen over de app hier.

WaarneemHulp is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Meer informatie over de app is te vinden op de website www.waarneemhulp.nl en heb je nog vragen, neem dan contact op met Kasper Maltha, huisarts regio Nijmegen, telefoon 06-47047004, email: kasper.vm@gmail.com