Scholing diabetes in de lente

In april is het al lang lente… een perfect moment voor een scholing dus. Volg op dinsdag 10 april de geaccrediteerde scholing ‘Diabetes secundaire vaatschade en de diabetische voet’. Dan brengen we je gelijk op de hoogte van de nieuwste inzichten en gaan we aan de slag met onderzoekstechnieken.

Ben je benieuwd naar de nieuwste inzichten over voetzorg in de richtlijn diabetische voet van 2017? Dan ben je op dinsdag 10 april vanaf 17.30 uur van harte welkom bij de scholing over de Diabetische voet. Hier ontvang je de meest actuele informatie en kun je op een interactieve manier kennis uitwisselen met je collega’s. In deze scholing geven diabetespodotherapeut Laura Eijsackers, kaderhuisarts diabetes Diana Rietdijk en podotherapeut Tim van Dun (Wender) je een helder beeld van wat er voor je verandert.

Ook worden verbanden tussen Ulcus en PAV verduidelijkt en behandelafwegingen gemaakt aan de hand van casuïstiek. Onderzoekstechnieken zoals Doppler onderzoek worden besproken en gedemonstreerd. Ook gaan we hiermee zelf aan de slag. Er is daarnaast ruime gelegenheid voor vragen en casuïstiek.

Meer informatie over het programma, accreditatie en inschrijven, klik hier.