Save the date! 22&23 september ROHA-werkconferentie in ARTIS én het nieuwe Groote Museum

Niemand minder dan Koningin Máxima opende 10 mei het ARTIS Groote Museum aan het Artisplein in Amsterdam. Een locatie die een belangrijke rol zal spelen tijdens de ROHA-werkconferentie in september. In het Groote Museum ervaren bezoekers naast de verschillen en overeenkomsten, bovenal de verbondenheid tussen alles wat leeft: mens, dier, plant en microbe.

Naast het feit dat de conferentie deels in dit prachtige gebouw zal plaatsvinden, is ook het overkoepelende thema van deze editie sterk verbonden met het nieuwe museum.

Wat is de kern van het huisartsenvak, ons DNA? En hoe vormen we ons door alle invloeden van buitenaf, zowel positief als negatief?

Survival of the fittest gaat om wie zich het best kan aanpassen aan de wisselende omgeving. Wat is het aanpassingsvermogen van de huisarts als individu en als groep? En wat is de kern van onze kracht die wij juist moeten behouden?

Een live editie voor en door collega’s
Vol energie zetten we koers naar een LIVE editie van onze tweejaarlijkse werkconferentie in ons eigen mooie Amsterdamse dierenrijk ARTIS. Laat je inspireren door deze toplocatie om onze kennis, ambities, creativiteit, plezier én zorgen in het werkveld met elkaar te delen, in een aansprekend programma vóór en dóór collega’s.

Zet de data in je agenda!

  • Donderdag 22 september van 12.30 tot 23.00 uur exclusief voor huisartsen, huisartsen in loondienst en vaste waarnemers.
  • Vrijdag 23 september van 08.30 tot 17.30 uur voor huisartsen en praktijkmedewerkers.

Medio juni ontvang je het programma en kun je je aanmelden.

Voor deelname wordt accreditatie aangevraagd.

Foto: ARTIS, Maarten van der Wal