Scholing over OPEN voor iedereen in de praktijk

De online scholing over OPEN is voor iedereen in de praktijk informatief en wij raden aan deze te volgen. Ook de doktersassistenten en POH’s noteren namelijk informatie in het HIS en kunnen vragen van patiënten krijgen over het dossier. De e-learning geeft algemene informatie over wat OPEN inhoudt, zoals wat de patiënt te zien krijgt. Ook worden praktijkervaringen gedeeld. 

De link voor de e-learning is naar alle praktijken verzonden naar de contactpersoon en het e-mailadres dat vorig jaar is opgegeven voor OPEN. De praktijk kan vervolgens de medewerkers uitnodigen. Vraag binnen de praktijk naar de e-learning of mail naar open@rohamsterdam.nl. Lees ook de website voor de veelgestelde vragen.

Hoe gaat inzage in het dossier werken op 1 juli?
Dit hangt af van het HIS en het portaal waar je mee werkt binnen de praktijk. De praktijken zullen hier door de HIS- en portaal leverancier voor 1 juli van op de hoogte worden gesteld. Via de Nieuwsbrieven van de ROHA en de website maken wij de informatie ook voor 1 juli kenbaar.

Heb je nog brandende vragen over OPEN? Wil je weten welke stappen je nu kunt zetten? Wij informeren jullie graag en zijn benieuwd waar jullie staan en welke ondersteuning er nodig is. Iedereen uit de huisartsenpraktijk is welkom om deel te nemen aan het interactieve webinar (op veilige afstand) op woensdag 17 juni van 12.00-12.45 uur. De inhoud is vergelijkbaar met de webinars van 28 en 29 mei 2020.Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Je hoeft je niet aan te melden. Klik hier voor deelname: https://us02web.zoom.us/s/82842651055?status=success