Nieuws over het OPEN-project (mei 2020)

OPEN webinar
Heb je nog brandende vragen over OPEN? Wil je weten welke stappen je nu kunt zetten? Wij informeren jullie graag over OPEN en zijn benieuwd welke behoeften en ondersteuning er nodig is!

Neem deel aan het interactieve webinar (op veilige afstand) op:
Donderdag 28 mei 12.00 uur. Klik hier voor deelname: https://us02web.zoom.us/j/81150644300

Vrijdag 29 mei 08.30 uur. Klik hier voor deelname: https://us02web.zoom.us/j/83559894604?pwd=c1AxWGNsUzhuUTJyYXFpSmZxODJWZz09

Voel je welkom om je vragen alvast met ons te delen via open@rohamsterdam.nl.  Tot dan!

OPEN Scholing
Een toenemend aantal praktijken heeft de online scholing over OPEN gevolgd! De e-learning duurt ongeveer 1,5 à 2 uur. Je kunt de e-learning tussentijds opslaan en op een later moment verder gaan. De e-learning geeft algemene informatie over wat OPEN inhoudt en deelt een aantal  praktijkervaringen. 

Verspreiding e-learning over praktijken
De link voor de e-learning is naar alle praktijken verzonden, naar de contactpersoon en het e-mailadres dat vorig jaar is opgegeven voor OPEN. De praktijk kan vervolgens de medewerkers uitnodigen.

Heb je nog geen bericht ontvangen? Kijk dan even in de spam of de uitnodiging daar is beland. Of mail naar open@rohamsterdam.nl en geef aan op welk e-mailadres je de e-learning wilt ontvangen, zodat we dit kunnen controleren en aanpassen. Ook kun je aangeven wie de contactpersoon voor het project is.

Als je al eerder hebt ingelogd in het systeem kun je inloggen op: https://dashboard.open-eerstelijn.nl/. In het dashboard is helaas niet te zien hoeveel medewerkers de e-learning hebben afgerond. Wel kun je nogmaals een herinneringsmail versturen als er nog niet is ingelogd in de e-learning.

De e-learning volgen
Heb je nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan even de spam mailbox of vraag binnen de praktijk of deze e-mail al bekend is. Als je wel al bent begonnen en je wilt verder gaan kan dit via: https://scholing.open-eerstelijn.nl/open/login

Informatie voor patiënt over dossierinzage
Als je de patiënten in de praktijk wilt informeren over dossierinzage kun je gebruik maken van de volgende materialen:

Bekijk deze site voor alle materialen, in diverse talen.

We horen graag of je uit de voeten kunt met deze patiënteninformatie. We denken graag met je mee, dus laat ons weten of je uit de voeten kunt met deze patiënteninformatie en of er behoefte is aan aanvullende informatie.  

Contact
Je kunt altijd contact met ons opnemen via open@rohamsterdam of telefonisch met de projectleider Iris Smal, 06 33368313.

Lees de eerste OPEN-nieuwsbrief ook hier terug en vind meer informatie op deze website.