cBoards vernieuwingen

Vanaf deze week zijn in cBoards nieuwe functies te gebruiken. cBoards is de samenwerkingstool van CareSharing waarmee zorgverleners digitaal samen kunnen werken met patiënten en andere zorgverleners. Het uitnodigingen van personen in een board is nu makkelijker gemaakt en je kan anderen in je adressenlijst als favoriet aangeven. Zo kan je degenen waar je veel mee samen werkt eenvoudiger terug vinden.

Ook is het mogelijk om patiënten die in je spreekkamer zijn, met een telefoon bij de hand, direct uit te nodigen via een QR-code. Tot nu toe ontving een patiënt een mail van cBoards als je hem of haar uitnodigde voor een board. Deze kwam niet altijd aan bij de patiënt, of de patiënt kon het bericht niet terug vinden in de mailbox. Met deze QR-code is de mail niet meer nodig. Een patiënt kan met zijn of haar mobiele telefoon de QR-code scannen en wordt dan via de telefoon direct naar de appstore geleid om de cBoards app te downloaden en een account aan te maken. Heeft de patiënt geen telefoon bij zich? Dan is het nog steeds mogelijk om iemand uit te nodigen met een mail.

Voor meer informatie over het uitnodigen van een patiënt zie: https://support.caresharing.nl/hc/nl/articles/360000183978-Hoe-betrek-ik-de-pati%C3%ABnt-bij-een-board-

Heb je nog geen cBoards account maar wil je die wel aanmaken, neem dan contact op met Evelien Vos evos@rohamsterdam.nl