Help je collega’s van MC Slotervaart aan een baan

Tijdens de banenmarkt voor de medewerkers van MC Slotervaart was ook de ROHA Flexpool vertegenwoordigd. Heel wat doktersassistenten en verpleegkundigen hebben aangegeven interesse te hebben in een baan bij een huisartsenpraktijk. Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Aarzel niet en neem nu contact met ons op!

Op woensdag 14 november was ROHA Flexpool aanwezig bij de banenmarkt voor medewerkers van MC Slotervaart die op zoek zijn naar een nieuwe passende werkplek. SIGRA heeft deze banenmarkt georganiseerd met als doel om verschillende werkvelden binnen zorg en welzijn gezamenlijk te presenteren en in gesprek te gaan met medewerkers over de verschillende mogelijkheden. ROHA Flexpool was hierbij aanwezig om onder andere de doktersassistenten en verpleegkundigen te informeren over en te enthousiasmeren voor het werken in een huisartsenpraktijk.

En dat enthousiasmeren is gelukt! Vele doktersassistenten en verpleegkundigen gaven aan dat zij zich ook zien werken in een huisartsenpraktijk, waarvan 12 doktersassistenten en 3 verpleegkundigen hun gegevens ook daadwerkelijk hebben achtergelaten en benaderd willen worden voor een baan in de huisartsenpraktijk. De meesten hebben weliswaar geen recente werkervaring in de huisartsenpraktijk, maar aangezien de arbeidsmarktkrapte van ondersteunend personeel in huisartsenpraktijken de komende tijd verder toeneemt, hebben we ze hard nodig!

Ben je (binnenkort) op zoek naar een doktersassistent, POH of verpleegkundige? Neem contact op met ROHA Flexpool via 085-9022085 of info@flexpool.org. ROHA Flexpool stelt deze medewerkers graag aan jou voor aan de hand van een CV en plant de kennismakingsgesprekken met de kandidaten voor je in. Je kunt de medewerker vervolgens zelf in dienst nemen. Ook kan je er voor kiezen om de medewerker de eerste periode via ROHA Flexpool bij je te laten werken en om te bekijken of de medewerker zich positief ontwikkelt in jouw praktijk. Vervolgens kan je de medewerker op een later moment alsnog in eigen dienst nemen of de samenwerking beëindigen als je geen potentie in de medewerker ziet voor jouw praktijk.

De medewerkers van MC Slotervaart kijken ernaar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan, dus wacht niet te lang als je interesse heeft en maak kennis met deze enthousiaste medewerkers!