KSYOS en ROHA

Het gebruik van de online eHealth modules van KSYOS TeleGGZ is de afgelopen jaren sterk toegenomen. De modules bieden dan ook een goede ondersteuning in de begeleiding van mensen met psychische problemen. In samenwerking met ROHA kan KSYOS je handvatten bieden in de vorm van training om eHealth in je praktijk tot een succes te maken. En hoe zat het met die verwerkersovereenkomst?

Sinds enkele jaren hebben de ROHA en KSYOS een samenwerking op gebied van GGZ. De online modules van KSYOS TeleGGZ bieden een goede ondersteuning in de begeleiding van mensen met psychische problemen. Naast de gesprekken met de POH-GGZ kunnen patiënten thuis met de begeleiding aan de slag op het moment dat het hen schikt. Zo krijgen patiënten zelf meer de regie.

De eHealth modules van KSYOS zijn laagdrempelig voor patiënt en POH-GGZ. Het gebruik is in afgelopen jaren in heel Nederland sterk toegenomen, met name dankzij de inzet van training en scholing. Samen met de ROHA biedt KSYOS je handvatten in de vorm van training om eHealth ook bij jou in de praktijk een succes te laten worden. We komen daarom graag langs om je wegwijs te maken in de mogelijkheden van eHealth.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met de heer R. Vrugteveen van KSYOS op het telefoonnummer: 06 55 240 391 of mailen naar r.vrugteveen@ksyos.org

De ROHA heeft de verwerkersovereenkomst tussen KSYOS en de praktijken na laten kijken door een jurist. Wanneer deze verwerkersovereenkomst rond is, kunnen de huisartsenpraktijken deze overeenkomst tekenen en hoeven ze hem niet meer zelf na te kijken.