Intervisie voor praktijkmanagers

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan intervisie speciaal voor praktijkmanagers van de ROHA-praktijken. Als praktijkmanager ben jij binnen de praktijk feitelijk de enige die deze functie vervult. Juist daarom is het uitwisselen van kennis en ervaring zo waardevol.

Doel en inhoud
Wij zijn Lotte Ronner en Ralph Besselink, allebei praktijkmanager. Samen met de ROHA zijn wij een project gestart omdat we praktijkmanagers (van de ROHA-praktijken) een aantal intervisiebijeenkomsten willen aanbieden. Het doel daarvan is het verder ontwikkelen van jouw persoonlijke professionaliteit, onderlinge ervaringen delen en lastige kwesties uitdiepen en oplossen. Voor deze intervisie schakelt de ROHA ervaren supervisoren in. Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn: hoe manage je onenigheid tussen collega’s of wrijving met de praktijkhouder, hoe neem je jouw positie in als praktijkmanager, hoe ga je om met werkdruk?

Eén belangrijke voorwaarde
Wij starten in de zomer van 2021 met twee groepen van minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Het gaat om een serie van drie bijeenkomsten tot het einde van het jaar. De gratis en online bijeenkomsten zijn in de avonduren. Wat wij er voor terugvragen is het aanwezig zijn bij elke bijeenkomst. Voor de onderlinge vertrouwensband is dat belangrijk, omdat je meer durft te delen als je elkaar beter leert kennen. Voor elke bijeenkomst is enige voorbereiding vereist.

Intervisiegroep 1 met supervisor Christine van Duin 

  • Sessie 1: maandag 5 juli (schoolvakantie start 10 juli)
  • Sessie 2: maandag 6 september
  • Sessie 3: maandag 8 november

Alle sessies starten om 19.30u.  

Intervisiegroep 2 met supervisor Twie Tjoa 

  • Sessie 1: donderdag 26 augustus (schoolvakantie eindigt 22 aug.)
  • Sessie 2: donderdag 14 oktober (schoolvakantie start 16 okt.)
  • Sessie 3: donderdag 9 december (schoolvakantie start 25 dec.)

Alle sessies starten om 19.30u.  

Aanmelding
Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan uiterlijk dinsdag 1 juni op via praktijkmanagers@rohamsterdam.nl met vermelding van jouw keuze groep 1 of groep 2. Als je in beide groepen zou kunnen, laat dat dan ook weten, dat maakt het plannen voor ons makkelijker.

Let op: er is een beperkt aantal (16) plaatsen beschikbaar. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Belangrijk: meld je alleen aan voor een groep als je op alle data van die groep kunt.

Velen van jullie hebben we de afgelopen periode gesproken, maar niet iedereen. Met vragen mag je ons altijd mailen of bellen. Onze contactgegevens vind je in het bijgevoegde document.