Ik heb het al gedaan. En jij?

Veel ROHA-collega’s gingen je voor en hebben de training Gezondheid en Gedrag al gevolgd. Op 7 november gaat de volgende training van start met als uitgangspunt de ervaren gezondheid en het handelen van de patiënt.

Op 7 november aanstaande gaat de volgende training Gezondheid en Gedrag van start. De training is bedoeld voor alle disciplines waarmee de ROHA samenwerkt.

De zorg voor mensen met chronische ziekte ontwikkelt zich naar een meer persoonsgerichte zorg. Uitgangspunt is de ervaren gezondheid en het handelen van de patiënt: Gezondheid en Gedrag. Dat vraagt dat de eerste lijn aansluit op de ambities van de patiënt, deze activeert tot handelen en daarop aansluitende zorg levert. Maar wat betekent dit voor de huisarts, de POH en de praktijk? En hoe zorg je dat de patiënt echt in beweging komt? Veel ROHA-collega’s hebben de training al gevolgd. Jij nog niet? Schrijf je dan nu in voor de volgende scholing. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je ontvangt een vergoeding ter compensatie van de scholingstijd.

Wil je meer weten of je aanmelden, klik hier