Gratis Voucher voor InEen-leden: geaccrediteerde scholingen van Vereniging Arts en Leefstijl

Afgelopen tijd is duidelijk geworden dat een ongezonde leefstijl kan leiden tot een ernstiger beloop van COVID-19, onder meer via bijkomende aandoeningen, zoals diabetes, hart- en longziekten, maar met name door een minder goed functionerend immuunsysteem. Wetenschap en politiek zijn het erover eens dat leefstijlinterventies een vaste plek in de zorg verdienen.

Vereniging Arts en Leefstijl zet zich in om leefstijlgeneeskunde in de praktijk te brengen en een integraal onderdeel te maken van onze zorg, met daarbij een passende financiering. We werken met InEen samen o.a. rondom de implementatie van de GLI en we zitten gezamenlijk aan tafel bij de NZa en Zorginstituut om de financiering van deze zorg te verbeteren.

Vereniging Arts en Leefstijl richt zich op activiteiten rondom wetenschap, educatie, lobby en we organiseren een jaarlijks Leefstijlcongres (22 – 26 nov. ‘21). Voor zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn in leefstijlgeneeskunde en de plek van preventie in de huisartsenzorg hebben we een breed aanbod van geaccrediteerde scholingen ontwikkeld.

Gratis code: 
Om u kennis te laten maken met onze webinars, ontvangt u deze code: Ikpx1eXpSVJ . Hiermee kunt u zich gratis inschrijven voor één van de scholingen die we in mei en juni organiseren.