Gezocht: ongezouten meningen over de nieuwe ROHA-website

De ROHA werkt aan een nieuwe website, waar leden, ketenzorgpartners en anderen nog makkelijker de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. De nieuwe ROHA-website zal er niet alleen anders uitzien, maar krijgt ook een andere indeling en vernieuwde teksten. Voordat we live gaan, willen we graag horen wat onze achterban van het nieuwe platform vindt. Vind jij het leuk om je ongezouten mening te geven tijdens een online feedbacksessie? Meld je dan nu aan! 

Hoe werkt het?

De online feedbacksessies zullen eind september en begin oktober plaatsvinden. Als je meedoet, prikken we in overleg een datum. Tijdens de feedbacksessie laten we je de nieuwe website zien en stellen we er vragen over. De sessies duren 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de tijd die je ervoor kan vrijmaken.

Als dank voor je deelname ontvang je een cadeaubon.

Wat doen we met je feedback?

Na de sessies beoordelen we alle feedback en bepalen we welke aanpassingen we gaan doorvoeren. Door mee te doen aan dit gebruikersonderzoek draag je eraan bij dat bezoekers straks een prettige ervaring hebben op de nieuwe site en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Meld je aan

Wil jij meedoen aan het gebruikersonderzoek? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in. We nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.


Naam