Even voorstellen, nieuwe collega bij de ROHA: Sandra van Strijp, diabetesverpleegkundige

Ik ben Sandra van Strijp en sinds 1 januari 2022 werkzaam voor de ROHA als diabetesverpleegkundige. Daarnaast heb ik een eigen praktijk waar ik werk als Reiki-/Trauma-/Massagetherapeut. Ik ben gehuwd met Paul en we hebben samen 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

Mijn doel
Mijn doel is om mensen zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun leven en hen te helpen die verantwoordelijkheid te kunnen dragen.

Waarvoor kan je me bellen of mailen? Wat zijn mijn aandachtsgebieden binnen de ROHA
Voor vragen over diabetes in de breedste zin van het woord. Leefstijl is mijn stokpaardje, maar vragen over medicatie zijn net zo welkom. De voetzorg is mijn aandachtsgebied (ik ben mijn carrière ooit begonnen als pedicure en heb 9 jaar lesgegeven in de voetzorg). Ik kan helpen bij het voetonderzoek maar ook bij de EAI en weet het nodige over schoenen. Ik vind het heel leuk om beginnende POH’s te begeleiden. Deze positie kan eenzaam zijn, je krijgt veel problemen te zien en wilt niks missen, maar toch moet alles in een afgebakende tijd plaatsvinden. Hier samen over sparren vind ik mooi en leerzaam.

Consultaties
Samen met Melanie Uytendaal (coördinator DM en Diabetesverpleegkundige) beantwoord ik de consultaties in Caresharing in samenwerking met de rest van het DM Expertteam: Diana Rietdijk (kaderarts DM) en Marianne Dekeukeleire (huisarts). Wil je liever even telefonisch sparren dan kan dat uiteraard ook, zie hieronder onze contactgegevens.

Contactgegevens Sandra van Strijp:
Aanwezig: maandag en dinsdag
svanstrijp@rohamsterdam.nl
06-22685361

Contactgegevens Melanie Uytendaal
Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
muytendaal@rohamsterdam.nl
06-14845896