Even voorstellen: FoodRebel

Graag stel ik mij voor als partner van de ROHA. Mijn naam is Nancy te Hoven en sinds afgelopen zomer ben ik partner van de ROHA. Ik vond het tijd dat ik mijzelf ging voorstellen.
In 2018 heb ik de diëtistenpraktijk FoodRebel opgestart. Misschien kennen jullie Food Mind Body van Coline Schoonbeek. We hebben afgelopen zomer besloten onze expertises samen te voegen en verder te gaan onder de naam FoodRebel.

FoodRebel is een diëtistenpraktijk met een moderne kijk op voeding en levensstijl. FoodRebel is te vinden op drie locaties: aan het gezellige Sarphatipark, in het centrum van Amsterdam op het Molenpad en in Oud West bij het Geboortecentrum. Ik werk hier samen met fysiotherapeuten, psychologen en bewegingswetenschappers, waardoor ik multidisciplinaire begeleiding kan bieden. We beschikken op het Sarphatipark ook over een oefen-/sportruimte en moderne meetapparatuur.

Binnen de keten draag ik zorg voor de meest optimale behandeling. Ik ben diabetes gespecialiseerd diëtist en leefstijlcoach en heb ervaring in de behandeling van diabetes, COPD en CVRM. Ook bijkomende aspecten, zoals emotie eten en maag-darmklachten zijn mijn expertise. Mijn advies staat voor duurzame resultaten. Ik adviseer niet alleen over voeding, maar ook andere leefstijlfactoren zoals sport en ontspanning worden besproken.

Ik kijk uit naar onze samenwerking binnen de ROHA!