Dion Zoontjens nieuwe algemeen directeur ROHA BV

Graag informeren wij jou over de opvolging van onze algemeen directeur Marianne Bramson, die de ROHA op 1 juli gaat verlaten.

Door middel van een zorgvuldige procedure heeft het bestuur van de ROHA uit diverse kandidaten Dion Zoontjens benoemd als aanstaande algemeen directeur. Dion heeft een brede bestuurservaring in de zorg. Hij was vele jaren directeurbestuurder bij de VvAA en heeft als interim bestuurder ruime ervaring opgedaan bij transformaties in de zorg. Daarnaast is hij voorzitter van de cliëntenraad Tergooi ziekenhuizen.

Zijn ervaring en prettige persoonlijkheid maken dat wij deze voor de ROHA grote overgang met vertrouwen tegemoet zien. Wij zien in Dion de juiste persoon om – samen met medisch directeur Stella Zonneveld – de huisartsenzorg in Amsterdam breed te ondersteunen met veel ruimte voor innovatiekracht.

Dion start op 6 april en heeft dus een inwerktijd van een kleine drie maanden. In deze periode maakt hij graag al kennis met de aan de ROHA verbonden zorgverleners en partners.

Over het afscheid van Marianne zal het bestuur van de ROHA te zijner tijd meer informatie geven.