Niet vergeten: vraag je gratis voucher voor de CVRM e-learning aan!

De HartVaatHag heeft vorig jaar de nascholing ‘Cardiovasculair risicomanagement voor gevorderden’ omgezet naar een online versie. Wij hebben voor deze e-learning 90 vouchers aangeschaft voor onze leden. Inmiddels zijn er 54 vouchers uitgedeeld aan huisartsen en praktijkondersteuners. Wij hebben dus nog een aantal vouchers beschikbaar.

Deze e-learning is bestemd voor huisartsen en praktijkondersteuners die al een tijdje werken met de nieuwe standaard CVRM. De tijdsinvestering is ongeveer 100 minuten, afhankelijk van jouw ervaring. Je doorloopt vier praktijksituaties die jou confronteren met diverse dilemma’s. De adviezen van de richtlijncommissie en de onderbouwing daarvan worden ook in deze e-learning besproken.

Wat je leert

  1. Beter omgaan met diverse dilemma’s binnen het CVRM.
  2. Meer over risicoschatten en de behandeling van lipidenstoornissen.
  3. De kenmerken van CVRM bij ouderen herkennen.
  4. Meer over het beleid bij therapieresistente hypertensie.
  5. Omgaan met risicoverhogende factoren.

 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Heb jij belangstelling? Meld je dan aan bij Evelien Maarsen, emaarsen@rohamsterdam.nl

Na aanmelding ontvang je de voucher per mail, met een instructie voor het activeren van de voucher. De accreditatiepunten worden binnen zes weken toegevoegd.

Contactpersoon voor vragen of meer informatie: Evelien Maarsen emaarsen@rohamsterdam.nl, 06-41519598.