Beeldbellen beschikbaar in cBoards

Via cBoards kun je nu beeldbellen met patiënten en andere zorgverleners. Wat je daar voor moet doen? Maak een videoconsult boards aan voor een patiënt of activeer in de corona boards de tab ‘Beeldbellen’. Vanaf 28 mei is deze tab ook te activeren in de andere boards (bijvoorbeeld in de ouderenzorg board of zelfzorg CVRM-zorg).

Beeldbellen is direct beschikbaar voor de zorgverleners die via ons al een cBoards premium account hebben. Bekijk hieronder de handleidingen om te zien hoe je via cBoards kan beeldbellen.

Heb je nog geen cBoards premium account? Vraag deze dan bij ons aan (zie hieronder) en profiteer van het gratis gebruik in de eerste drie maanden.

cBoards premium account aanvragen
Stap 1: vul dit aanmeldformulier in.
Stap 2: stuur het ingevulde aanmeldformulier naar cboards@rohamsterdam.nl

Een medewerker van de ROHA vraagt de accounts voor je/jullie aan bij Caresharing. Van Caresharing ontvang je bericht als het account is geactiveerd.

Webinars
Caresharing organiseert webinars met uitleg over de werking van beeldbellen via cBoards. De data en tijdstippen zijn bekend. Deze zijn geplaatst op de pagina “Scholingen”. De link is voor alle scholingen gelijk.

Handleidingen
Zorgprofessional: https://intercom.help/caresharing/nl/articles/3955174-beeldbellen-in-cboards-voor-zorgprofessional

Patiënt: https://intercom.help/caresharing/nl/articles/3955352-beeldbellen-in-cboards-voor-patient 

Informele zorgverlener:  https://intercom.help/caresharing/nl/articles/3955321-beeldbellen-in-cboards-voor-informele-zorgverlener

Wekelijks online vragenuur
Heb je na het volgen van de webinar nog een vraag? Of wil je een keer oefenen? Doe dan mee aan het online vragenuur en stel je vragen aan Evelien Vos, projectleider eHealth van de ROHA. Je mag je vraag ook mailen naar evos@rohamsterdam.nl

Delen: