Nieuws op Maat

donderdag 18 februari. Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.
ROHA_Nieuws_Op_Maat_week_07

ROHA inspiratiemiddag

ROHA_inspiratiemiddag
Als eerste alle informatie ontvangen over onze inspiratiemiddag “Een verfrissende duik” op 22 april? Klik dan hier!

Laatste nieuws

Noodparkeervergunning voor zorgpersoneel verlengd

Om het zorgpersoneel zonder problemen van en naar het werk te kunnen laten reizen, is de noodparkeervergunning zorg verlengd tot 1 mei 2021. Zorgmedewerkers die in Amsterdam wonen of werken, en betrokken zijn bij de bestrijding van het coronavirus, kunnen met deze vergunning gratis parkeren in de hele stad.

Lees het hele bericht

Formulier voetonderzoek voor Caresharing en HIS

Wij lieten jullie via de nieuwsbrief al eerder weten dat de nieuwe voetmodule nog niet geïntegreerd is in het KIS. Deze week ontvingen wij het formulier dat niet alleen in Caresharing, maar ook in het HIS geïntegreerd kan gaan worden. Dit formulier geeft je alvast handvatten bij het trekken van conclusies, geven van adviezen of verwijzen. Downloaden dus!

Lees het hele bericht

Naslagwerk over de nieuwe Zorgmodule Preventie Diabetische Voetulcera

In december en januari organiseerde de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) drie webinars over de nieuwe zorgmodule. Tijdens en naar aanleiding van deze webinars is een groot aantal vragen verzameld. De meest gestelde vragen zijn gebundeld en een groep experts heeft deze beantwoord. Van alle vragen en antwoorden is een overzichtelijk naslagwerk gemaakt.

Lees het hele bericht

Stem op een van de kandidaten voor de Rookvrije Generatie Awards

Breng jouw stem uit voor het Amsterdams Rookalarm uiterlijk op zondag 7 maart! De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee in de einduitslag. De andere 50% wordt bepaald door de jury. Eind maart worden de Awards uitgereikt volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen. Meer informatie nodig en/of direct stemmen?

Lees het hele bericht

Vaak bekeken

Scholingen

Recent toegevoegde documenten

roha-logo