Nieuws op maat

donderdag 11 februari. Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.
ROHA_nieuws_op_maat_week_06

Laatste nieuws

Samenwerking SALT en OLVG Lab voor fundusonderzoek

Per 1 februari heef SALT zijn diensten voor fundusonderzoek uitgebreid. Alle funduslocaties van SHO zijn overgenomen. SALT organiseert deze overname en voortzetting van diensten in nauwe samenwerking met OLVG Lab. Vanaf 12 februari kunnen huisartsenpraktijken zelf een afspraak voor fundusonderzoek inplannen.

Lees het hele bericht

Laaggeletterdheid in de spreekkamer

Laaggeletterdheid en daarmee samenhangende lage gezondheidsvaardigheden hebben invloed op de gezondheid. Vaak kunnen deze mensen hun weg niet goed vinden in de hulpverlening en vinden zij het moeilijk om de recepten en bijsluiters van medicijnen te lezen. Eén van de adviezen aan huisartsen en praktijkondersteuners is om de toolkit van de LHV te gebruiken.

Lees het hele bericht

Niet vergeten: vraag je gratis voucher voor de CVRM e-learning aan!

De HartVaatHag heeft vorig jaar de nascholing ‘Cardiovasculair risicomanagement voor gevorderden’ omgezet naar een online versie. Wij hebben voor deze e-learning 90 vouchers aangeschaft voor onze leden. Inmiddels zijn er 54 vouchers uitgedeeld aan huisartsen en praktijkondersteuners. Wij hebben dus nog een aantal vouchers voor jou beschikbaar!

Lees het hele bericht

Vaak bekeken

Scholingen

Recent toegevoegde documenten

roha-logo